Premium BeutifulPengenalan Premium Beutiful
Premium Beutiful @ PB adalah corset yang terlaris di Malaysia.  Corset ini dilengkapkan dengan teknologi FIR yang mana melancarkan perjalanan darah, kestabilan hormon, meningkatkan kadar metabolisma dalam badan dan bonusnya adalah boleh membentuk dan menurunkan berat badan.  PB telah membantu beribu2 wanita Malaysia dalam membentuk keyakinan dalam penampilan dan menjadi lebih sihat. Kalau cakap pasal PB kita akan bayangkan 3 bahagian utama :
LONG BRA
WAIST NIPPERLONG GIRDLE


3 bahagian utama di atas sangat penting untuk membentuk badan yang anda idamkan.  


Apa yang kita perlu tahu pasal PB selain mencantikkan badan kita yang sedia cantik itu adalah :-


  • Korset ini direka khas untuk 70% kesihatan dan 30 % adalah untuk kecantikan.
    • Bukti yang paling ketara apabila kita memakai korset dapat membentuk tubuh badan yang ideal. Itu hanyalah 30% shj daripada kelebihan memakai PB, 70% lagi kelebihan PB adalah apa yang kita tidak dapat lihat dengan mata kasar.  Kita cuma dapat merasainya apabila kita sendiri yang mencuba PB.  Antaranya ialah untuk kesihatan dalaman wanita seperti dapat membaiki kedudukan peranakan, mengecilkan peranakan, melancarkan kitaran haid, menghilangkan keputihan, dapat mengesan ketulan cist, sesuai untuk wanita selepas bersalin bagi pemulihan selepas bersalin dan banyak lagi.
  • Membantu melancarkan perjalanan darah dan meningkat kadar metabolisma badan.
  • WARRANTY SEUMUR HIDUP!!!!!!
  • Selesa dan mudah dipakai (Flexible)
  • Dilengkapkan dengan Teknologi F.I.R
  • Di cadangkan oleh American Chiropractic Association
Hah, apa plak F.I.R tu ??????

F.I.R nama panjangnya ialah Far Infrared Ray,  adalah salah satu tenaga yang terdapat dalam cahayamatahari.  F.I.R mengandungi kesan positif dan telah dibuktikan bermanfaat terhadap manusia yang telah digunakan sebagai terapi untuk pelbagai jenis penyakit.Kalau berminat untuk mencuba PB boleh hubungi saya dan booking appointment anda: 

pb2u4health@gmail.com

No comments:

Post a Comment